امام جمعه املش:تقویت باورهای دینی موجب دستیابی به کمال می‌شود

  چاپ   12 , اردیبهشت , 1394 ساعت 3:51 ب.ظ  

امام جمعه املش گفت: تقویت باورهای اعتقادی و دینی جوانان در کنار ورزش موجب دستیابی به کمال می‌شود.

حجت‌الاسلام تقی روحانی بعد از ظهر امروز در مراسم «ورزش در مقابل اعتیاد» در منطقه رانکوه این شهرستان با تبریک میلاد امیرالمومنین علی(ع) اظهار کرد: جوانان سرمایه‌های ارزشمند جامعه و آینده‌سازان میهن اسلامی هستند که باید مراقب سلامتی خود باشند.

وی ورزش را در رسیدن به اهداف بزرگ زندگی موثر دانست و افزود: تقویت باورهای اعتقادی و دینی جوانان در کنار ورزش می‌تواند ابزاری برای رسیدن به رشد و کمال و مصونیت آنها از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد باشد.

بخشدار رانکوه نیز در ادامه این همایش گفت: توجه به ورزش و همگانی کردن آن نقش موثری در پیشگیری از بیماری‌ها و جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی مانند اعتیاد دارد.

مهدی باش‌بتن، ایجاد شور، نشاط و تندرستی برای اقشار جامعه و توسعه ورزش همگانی را از اهداف برگزاری این مراسم عنوان کرد و افزود: توجه مسئولان برای گسترش اماکن ورزشی و فرهنگ‌سازی در بین مردم و خانواده‌ها برای توجه بیشتر به ورزش ضروری است.

به گزارش فارس، مراسم مذکور با مشارکت شهرداری، بخشداری، شورای اسلامی شهر و بخش رانکوه، اداره ارشاد اسلامی و اداره ورزش و جوانان، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی املش برگزار شد و در پایان جوایزی به قید قرعه به شرکت‌کنندگان اهدا شد./فارس

نظر بدهید