
جلسه ستاد پیشگیری ازساخت و ساز غیر مجاز که در استانداری گیلان در رشت برگزار شد.
در این جلسه محمد مهدی رهبری املشی نماینده رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی هم از نادرست بودن برخی از قوانین ساخت سازانتقاد کرد وگفت : حفظ منابع طبیعی واجب است اما باید تدبیری اندیشیده شود تا در کنار حفظ عرصه های طبیعی جلوی توسعه شهرها گرفته نشود.
علیرضا شعبان نژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان هم در جلسه ستاد پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجاز از اعزام گشت های ویژه امور اراضی به منطقه حیران آستارا از هفته آینده خبر داد و گفت : با همه متخلفانی که دراین منطقه گردشگری ساخت وساز غیر مجاز کرده اند برخورد خواهد شد.
شعبانعلی خاوری مدیر کل راه و شهرسازی گیلان هم گفت : در سال های گذشته بیش از ۱۱۰ هکتار از زمین های این اداره کل بصورت غیر قانونی تصرف شده بود که با تشکیل پرونده در محاکم قضایی تاکنون ۵۰ هکتار از این زمین ها پس گرفته شد.

